новина

Головна » новина   

  

 

День Гідності та Свободи



21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.
З метою  вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання  учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України для здобувачів освіти 5 класу класний керівник Мила Д.Ю. провела патріотично-інформаційну годину  «Від Революції Гідності до Країни гідності».
Здобувачі освіти, розповідали що для кожного означає бути гідним та вільним,створили асоціативні ланцюжки, розповіли історії з власного життя, де зустрічали гідні вчинки людей, квітами свободи прикрасили карту України, переглянули відеоролик «Ми різні, але Свобода та Гідність нас об’єднують і ми вільні творити своє майбутнє», а також ознайомилися з принципами гідності людини.


22.11.2021 | Aдмін

Вернутись назад