новина

Головна » новина   

  

 

Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?



 1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом.
 У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. І заклад освіти займає тут далеко не останнє місце, адже саме тут формується, розвивається і набирається знань майбутнє держави.
 Сьогодні, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом у 5 класі пройшла акція в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом «Червону стрічку носять небайдужі». Також  класний керівник, Мила Д.Ю., презентувала здобувачам освіти інформацію стосовно небезпеки та шляхів зараження ВІЛ, відбулася вікторина «Що ти знаєш про ВІЛ/СНІД?».
У 9 класі відбулось засідання круглого столу "Не вмирайте від легковажності, приурочене до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом. Панасюк Н.М. разом у учасниками пригадала основні шляхи зараження ВІЛ - інфекцією, стадії розвитку хвороби, можливі шляхи захисту від неї. Здобувачі освіти допомогли розібратись в існуючих міфах щодо ВІЛ/СНІДу, розглянули правила толерантного спілкування з хворими на СНІД.
Педагог- організатор Копняк С.В. разом із учасниками учнівського самоврядування провела акцію "Червону сстрічку носять небайдужі".
Психологом закладу Данильчик Л.П. із здобувачами освіти 6 класу проведено заняття "Не дамо СНІДу шанс".
 Сподіваємось, що проведення подібних заходів допоможе учням захистити самих себе, адже найкращий захист – це поінформованість.


01.12.2021 | Aдмін

Вернутись назад