новина

Головна » новина   

  

 

Засідання педагогічної ради



Відповідно до плану роботи ЗЗСО сьогодні відбулося засідання педагогічної ради "Компетентнісний підхід як основа реформування освітнього процесу у світлі Концепції НУШ".

На порядок денний було винесено питання:

1.Компетентністний підхід як основа реформування освітнього процесу у світлі Концепції НУШ.

2.Адаптація учнів 1 класу.

3.Виконання рішення педагогічної ради від 02.11.2021 "Створення педагогічних впливів для забезпечення психологічного комфорту як умова ефективної соціалізації здобувачів освіти у навчанні". 

По першому питанню виступили: Копняк С.В. "Формування ключових компетентностей учнів в умовах впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти"; Хріновська Н.І. "Формувальне оцінювання, як інструмент побудови індивідуальної траєкторії навчання", Ковальська М.А. "Формувальне оцінювання в НУШ на уроках англійської мови", Васильчук О.А. провела практичну частину "Впровадження діяльнісних методів роботи", де учасники мали можливість працювати в групах за стратегією Джигсоу І. По другому питанню виступили: класний керівник 1 класу Івангородська Л.М., яка проаналізувала особливості адаптаційного періоду свого класного колективу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д. проаналізувала освітнє середовище першокласників. До обговорення долучилися вчителі-предметники, які вказали на певні труднощі і проблеми адаптаційного періоду та намітили шляхи їх вирішення. Психолог закладу Данильчик Л.П. розповіла про результати тестування та анкетування учнів, дала характеристику основних проблем адаптації.



04.01.2022 | Aдмін

Вернутись назад