новина

Головна » новина   

  

 

День безпечного Інтернету



    8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. 
    З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі зі здобувачами освіти 5 класу класним керівником Милою Д.Ю. була проведена інформаційна бесіда «Неприємності в мережі Інтернет». Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій. 
     Учні визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків, переглядули ряд роз’яснювальних відео та соціальних роликів, у групах склали пам’ятки «Правила користування Інтернетом», а як підсумок взяли участь у вікторині «Безпечний Інтернет».


08.02.2022 | Aдмін

Вернутись назад