новина

Головна » новина   

  

 

Лідер в кожному з нас



Лідерство є соціальним феноменом. Але для того, щоб бути лідером для інших, для початку необхідно стати лідером для самого себе. Так чи може бути лідером той, хто сам нікуди не йде?  

Саме дане питання стало приводом для онлайн зустрічі практичного психолога Данильчик  Людмили  Петрівни  спільно  з класним  керівником  Копняк  Світланою  Володимирівною   з   здобувачами освіти  11  класу.

З  здобувачами  освіти було проведено заняття  з  елементами  тренінгу на тему «Лідер  в  кожному  з  нас», що спонукав молодь до активного самоаналізу  та був спрямований на розвиток  лідерських якостей кожного учасника.

Завданнями тренінгу були:

1.    Розвиток позитивного самосприйняття;

2.    Формування основ персональної відповідальності;

3.    Сприяння формуванню лідерського світогляду;

4.    Розгляд базових елементів лідерської Я-концепції

Вправа «Я  можу  бути  лідером  тому,що…» допомогла здобувачам освіти провести  самоаналіз своїх  лідерських якостей  ,під  час  вправи «Розкажіть про дві  речі  які  ви  робите  добре» випускники обмінялися  думками та  визначили свій  рівень  самооцінки  лідерства  з  допомогою  експрес  тесту.Зацікавили  учнів  також вправи «Лідер  у  мені», вправа  К.Фопеля «Трон», «Згадайте трьох людей, які мали на Вас найбільший вплив»  та психологічний  тест на  впевненість  та  об’єктивність.

 

 

 

 

 



02.05.2022 | Aдмін

Вернутись назад