новина

Головна » новина   

  

 

Система роботи вчителя Сухіної В.В. в умовах дистанційного навчання



    Навчання з учнями 1 класу здійснюється у дистанційній формі. Для  1  класу створена група у Viber. Щодня, за розкладом учні отримують завдання, рекомендації чи відеоуроки. Якщо вивчалася нова тема, то вона супроводжується аудіо або відео поясненням вчителя (презентація з детальним поясненням або відео матеріали). Виконані завдання учні фотографують та відправляють  на перевірку у приватні повідомлення  у Viber.  Якщо ж діти не мали доступу до Інтернету, тоді завдання та щоденні консультації надаються дітям в телефонному режимі.

Також вчитель співпрацює  з батьками класу, адже від взаємозв’язку та взаєморозуміння батьків на даний момент залежить результат навчання учнів. Проводяться  індивідуальні бесіди: «Як працювати в умовах дистанційного навчання?» Вивчаються  освітні платформи для роботи з дітьми в умовах онлайн- навчання: «На Урок», « Мій Клас», Всеосвіта"

Створено інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома.

Для проведення онлайн- уроків  педагог використовує платформу Google Meet. Це неймовірно зручний інструмент для навчання. Через цю платформу вчитель може пояснити учням певні матеріали.

 

 

 

 

 

 

 



04.05.2022 | Aдмін

Вернутись назад