новина

Головна » новина   

  

 

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)



26-27 травня 2022 року серед закладів освіти Гайсинської міської ради було проведено в онлайн-форматі Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»).Змагання проходило у п’ятьох етапах:«Відун», «Рятівник», «Смуга перешкод», «Пластун», "Фізична культура».

     Наш заклад у районному змаганні представляв рій «Серце патріотів». На етапі «Пластун» Лічманюк Дмитро( учень 7 класу) посів І місце,  а Кучерук Анастасія ( учениця 8 класу)-ІІ місце, у конкурсі «Рятівник» Лічманюк Дмитро( учень 7 класу) зайняв І місце, Летичевський Артем ( учень 9 класу) – ІІ місце, Клименко Юлія ( учениця 9 класу)  посіла ІІІ місце. За результатами конкурсу «Рятівник» рій «Серце патріотів» отримав І  загальнокомандне місце.

    Під час гри  кожен учасник продемонстрував свої вміння, знання і навички з історії, географії, біології,  а також проявив кмітливість, винахідливість у вирішенні поставлених завдань.Вітаємо наших юних патріотів із призовими місцями в окремих видах змагань та бажаємо їм у наступному році досягти вищих результатів.

 



01.06.2022 | Aдмін

Вернутись назад