новина

Головна » новина   

  

 

Звіт керівника закладу за 2021/2022 н.р.



  На виконання Закону України «Про освіту», відповідно до Положення про заклад  загальної середньої освіти керівник навчального закладу  щороку звітує  про свою діяльність на загальних зборах педагогічного колективу, батьківського, учнівського самоврядування. 6 червня відбувся звіт директора ЗЗСО Шеремети І.К. за 2021-2022 н.р. На зустрічі були присутні: члени батьківського самоврядування, педагоги, технічний персонал, здобувачі освіти.

  Директор закладу у своєму виступі акцентувала увагу на те, що у 2021-2022 навчальному році управління закладом було спрямоване на здійснення державної політики в галузі освіти, збереження кількісних і якісних параметрів мережі, створення належних умов для навчання і виховання здобувачів освіти, удосконалення змісту навчально-виховного процесу, упровадження нових освітніх технологій, розвиток здібностей.

            В обговоренні взяли участь батьки та педагоги. Із оцінкою діяльності директора ЗЗСО та навчального закладу виступили: заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д., заступник директора з господарської частини Ковальчук Т.В., вчитель математики Очеретнюк А.В., вчитель початкових класів Сухіна В.В., від батьківської громади: Когут В.

   Після закінчення обговорення відбулося голосування про оцінку діяльності директора ЗЗСО за 2021-2022 навчальний рік. За результатами відкритого голосування робота директора у 2021-2022 навчальному році визнана задовільною.

 

 

 



07.06.2022 | Aдмін

Вернутись назад