новина

Головна » новина   

  

 

З Україною в серці



    Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Цьогоріч для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування. І в 2022 році Україна величезною ціною бореться проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.З нагоди відзначення цього дня у закладі освіти було проведено ряд цікавих та змістовних заходів.

  Класним керівником  5 класу Копняк Світланою Володимирівною   було проведено колективну творчу справу під девізом "З Україною в серці. Даруймо добро." Захід пройшов на особливому патріотичному піднесенні, виховуючи в здобувачів освіти гордість за свою Батьківщину й відповідальність за долю своєї країни. П'ятикласники переглядали відеосюжет про історію відзначення  Всесвітнього дня миру; взяли участь у пізнавальній вікторині  до Дня миру;  з глибокою вдячністю до наших воїнів виготовляли власноруч обереги, малювали малюнки, писали листи.

  Вчителі початкових класів для здобувачів освіти 1-4 класів провели майстер-клас з виготовлення паперових голубів.Працювали всі з неабияким захопленням та ентузіазмом, тому і результат вийшов відмінний.

    З учнями 8 класу  ( класний керівник Ковальчук А.М.)було проведено годину спілкування "Діти України прагнуть миру". Восьмикласники дізналися багато цікавої інформації про традиції відзначення цього дня, його історію, поділилися своїми роздумами з приводу того, що ж таке мир та як його треба берегти у всьому світі. 

    Здобувачі освіти 9 класу ( класний керівник Панасюк Н.М.) виготовляли браслети зі стрічок в патріотичних кольорах, що стануть оберегами для наших захисників.Всі ці вироби будуть надіслані славним воїнам ЗСУ через волонтерський центр Рух Нескорених. Ми віримо в ПЕРЕМОГУ! Буде мир на нашій славній УКРАЇНІ!!!



21.09.2022 | Aдмін

Вернутись назад