новина

Головна » новина   

  

 

Вітаємо з Днем працівників освіти!



Дорогі освітяни! Шановні колеги!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

  Професія вчителя є унікальною, осяйною, тією, що дозволяє людству відтворювати себе в наступному поколінні. Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. 

     Ваша професія – одна з найблагородніших, що об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і самопожертви. Саме Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредо.

    Знаю, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. В умовах суперечливого сьогодення все це дається непросто. Незважаючи ні на що, свій обов’язок Ви виконуєте гідно. Завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті учня, даруючи тепло свого серця, скарби своїх знань.

    Низький уклін Вам, колеги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Бажаю Вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України!

                З повагою-директор ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3 м. Гайсин   Ірина Шеремета 



30.09.2022 | Aдмін

Вернутись назад