новина

Головна » новина   

  

 

Козацтво-слава України



14 жовтня - у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка українцями завжди вважалася покровителькою козаків та військових, відзначаються два національних свята – День українського козацтва та День захисників і захисниць України. Поєднання цих знаменних дат є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь визволителів рідної землі та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на захист незалежності, суверенітету й цілісності нашої держави.

До Дня українського козацтва та Дня захисника та захисниць України  класний керівник 4 класу Васильчук Олена Анатоліївна провела із здобувачами освіти онлайн-заняття на тему   «Козацтво – слава України».Діти знайомилися з традиціями, звичаями українського козацтва, брали активну  участь у вікторині «Козацькі символи».

З нагоди свята вітаємо усіх, хто має високе звання захисника та захисниць України!  Ми вшановуємо  синів і дочок, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за нашу  свободу і незалежність.   Низькій уклін захисникам рідної землі, які наразі відстоюють її кордони! Шана і слава захисникам! Слава Україні! Героям слава!



14.10.2022 | Aдмін

Вернутись назад