новина

Головна » новина   

  

 

Засідання педагогічної ради



   Сьогодні відбулося засідання педагогічної ради за темою  «Розвиток пізнавальної самостійності та креативних компетентностей здобувачів освіти через проблемно-пошукову роботу».

На засіданні розглядалися такі питання:

 1.Інформація директора школи ШЕРЕМЕТИ І.К. про виконання рішень педагогічної ради від 07.10.2022 р.

2.Доповідь заступника директора з навчально-виховної роботи Затоки О.А. «Розвиток пізнавальної самостійності та креативних компетентностей здобувачів освіти через проблемно-пошукову роботу» .

 3.Виступ психолога Данильчик Л.П. з аналізом результатів психологічного дослідження на тему «Формування сфер зацікавленості та інтересу в учасників освітнього процесу».

 4.Виступ шкільного бібліотекаря Ковальчук А.М. на тему «Сучасні бібліографічні ресурси, що сприяють розв’язанню проблемно-пошукової роботи через формування пізнавальної самостійності та креативних компетентностей у здобувачів освіти».

 5.Виступ вчителя початкових класів Сухіної В.В. на тему «Розвиток пізнавальної самостійності та креативних компетентностей через проблемно-пошукову роботу у здобувачів освіти початкової школи».

6.Виступ вчителя математики  Пундик М.І. на тему «Організації проблемно-пошукової роботи з використанням сучасних ІКТ та особливості формування креативних компетентностей і пізнавальної самостійності в епоху розвитку цифрових технологій»

 7.Доповідь вчителя історії  Мороз І.В.  на тему «Технологія перевернутого класу як прояв пізнавальної самостійності у вирішенні проблемних завдань. Використання сервісу Google Classroom для організації навчання». 



25.10.2022 | Aдмін

Вернутись назад