новина

Головна » новина   

  

 

Психолого-педагогічний консиліум



     Сьогодні відбувся психолого-педагогічний консиліум з питань адаптації здобувачів освіти 1 та  5 класів. Учасниками консиліуму стали адміністрація закладу, вчитель початкових класів, класний керівник 5-го класу, педагоги, які викладають у цих класах і психолог закладу освіти.
    Метою зустрічі вчителів було об`єднання зусиль усіх суб`єктів освітнього процесу щодо успішного навчання та адаптації учнів 1 -го та  5-го класів.
    Актуальність проблеми адаптації, основні завдання цього періоду та форми подолання дезадаптації у своєму виступі висвітлила директор ЗЗСО І.К. Шеремета. Вона повідомила вчителям основні висновки щодо проходження адаптаційного періоду  за результатами спостережень, зроблених під час проведення уроків, спостереження на перервах.
   Вчителі-предметники, які брали участь у консиліумі, проаналізували успішність учнів. Із виступів вчителів було видно, що всі вони зацікавлені створенням комфортних умов для адаптації своїх вихованців, добре обізнані з ситуаціями, які існують в класних  колективах.
Учасники консиліуму визначили проблеми, пов’язані з успішною адаптацією учнів та презентували шляхи їх вирішення.
    Робота педагогів проходила в атмосфері співпраці, дружнього колегіального спілкування. На консиліумі відбувся обмін досвідом та вироблені спільні рекомендації, які дозволять першокласникам та п`ятикласникам пережити складний процес адаптації, пов`язаний з новими умовами навчання, вимогами вчителів, навчальним навантаженням, і головне, сприятиме збереженню здоров`я та емоційного благополуччя здобувачів освіти.


 


30.11.2022 | Aдмін

Вернутись назад