новина

Головна » новина   

  

 

Тренінг «Базова середня освіта за стандартами НУШ: ефективні педагогічні інструменти»



"Від нас, від нашого вміння, від нашої майстерності, від нашого мистецтва та мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, інтелектуальне обличчя, її місце та роль у житті, її щастя"

В. О. Сухомлинський

Професія педагога – щоденна кропітка робота з дітьми, їх батьками, колегами, адміністрацією, контролюючими інстанціями, робота над самим собою.

Здійснюючи навчально-виховний процес, необхідно спиратися не тільки на традиційну методику або перевірені практикою досягнення, а й шукати нові підходи до вирішення завдань. Зараз особливо гостро стоїть проблема пошуку внутрішніх резервів підвищення результативності навчання.

Сьогодні важливо розуміти, що вчитися треба протягом усього життя.  Без умінь ХХІ століття ми просто не уявляємо повноцінного життя, доступу до абсолютно нового інструменту для саморозвитку.

27 грудня до нашого закладу освіти завітала сертифікований тренер ГС "Освіторія", учитель української мови та літератури ліцею №7 м.Гайсин Тетяна Мендусь.Тетяна Петрівна для педагогів  провела  семінар-тренінг за темою "Базова  середня освіта за стандартами НУШ: ефективні педагогічні інструменти".

 



28.12.2022 | Aдмін

Вернутись назад