новина

Головна » новина   

  

 

День безпечного Інтернету



   Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Традиційно він проводиться у другий вівторок лютого. В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.
 
   7 лютого 2023 року День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначатиметься під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Щороку до відзначення Дня безпечного Інтернету в Україні приєднується все більше організацій. Він надає унікальну можливість для проведення заходів з онлайн безпеки у закладах освіти, бібліотеках, громадських організаціях, органах влади, бізнесових організаціях.
    Здобувачі  освіти  6 класу  спільно  з  психологом  закладу  освіти Людмилою  Данильчик   також  доєднались  до  гасла «Разом  для  найкращого  Інтернету» та  провели вікторину «Безпечний  інтернет»  де  обговорили  можливі  ризики  з  якими можна  зустрітись в  всесвітній  мережі  та  правила  безпечного  використання інтернету.
 
 


07.02.2023 | Aдмін

Вернутись назад