новина

Головна » новина   

  

 

Вітаємо директора закладу освіти з ювілеєм!



Сьогодні святкує свою ювілейну дату прекрасна жінка, чудова людина, мудрий керівник, директор ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 м. Гайсин – Ірина Костянтинівна Шеремета!

 

Шановна Ірино Костянтинівно!

Ми щиро вітаємо Вас із прекрасним ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Бажаємо Вам  невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, а підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай шана Ваших учнів і колег буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Щиро бажаємо успіхів, натхнення, оптимізму і нових здобутків. А ще воліємо, щоб поряд із Вами завжди була працьовита, віддана і випробувана славна команда, яка завжди підтримуватиме вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

З повагою та найкращими побажаннями -

педагогічний та учнівський колективи закладу освіти

 

 

 

 



06.04.2023 | Aдмін

Вернутись назад