новина

Головна » новина   

  

 

Декада суспільно-гуманітарного циклу



17 квітня  розпочалася декада вчителів суспільно-гуманітарного циклу, яка триватиме до 28 квітня.

Під час проведення декади учні братимуть участь у різноманітних заходах та конкурсах. Уже з перших днів вихованці школи виконували цікаві завдання з української мови та літератури, а також збагатили свої знання фразеологізмами, іншомовними словами, крилатими висловами. Для учнів були підібрані ребуси з української літератури, кросворди з теми «Складне речення», завдання на встановлення відповідності ( дібрати до іншомовних слів українські відповідники). 

Вчителем української мови та літератури Ковальчук Анною Миколаївною була проведена із здобувачами освіти 5 класу вікторина «Подорож океаном рідної мови та літератури». Під час гри учні були поділені на 2 команди, мали подолати різні етапи  і отримати за це відповідні бали. Кожна  команда намагалася здобути перемогу і  показати свою кмітливість та винахідливість. Учні в захопливій і нетрадиційній формі  демонстрували  набуті знання з орфоепії, орфографії, фразеології, морфології, літерутури,  а також з культури мовлення.

Надзвичайно цікаво  та пізнавально  пройшла вікторина юних мовознавців та літературознавців.  Найактивнішими учасниками гри були такі учні: Лічманюк Богдан, Голуб Єва, Нечкалюк Сергій, Стельмах Олексій, Ренгач Матвій, Ілюхіна Марія.       

 



17.04.2023 | Aдмін

Вернутись назад