новина

Головна » новина   

  

 

Свято Останнього дзвоника



Щасливо всміхається травень,

Скінчилась навчальна пора,

Зібралась на дзвоник останній

Весела шкільна дітвора!

    Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. Ось і сьогодні останній дзвоник пролунав для здобувачів освіти ЗЗСО І – ІІІ ст.№3 м. Гайсин. 

    З самого ранку вся шкільна родина з чудовим настроєм зібралась на  подвір’ї закладу освіти. Традиційно свято розпочалося із звучанням  Гімну України та хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих  героїв, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

 З вітальним словом виступила директор ЗЗСО Шеремета І.К., яка привітала присутніх з закінченням навчального року, підвела підсумки навчального року, побажала здобувачам освіти  нових звершень. Запальним танцем та флешмобом продовжили свято учні  9 класу.   

 Заступник директора з навчально-виховної роботи Затока Ольга Анатоліївна  зачитала наказ про переведення здобувачів освіти до наступного класу.

Також з вітальними словами до здобувачів звернувся міський голова Гук Анатолій Ілліч, який подякував вчителям за їхню щоденну працю, батькам - за турботу, а дітям - за навчання. 

Шановні здобувачі освіти!  Бажаємо Вам за період літніх канікул гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.



31.05.2023 | Aдмін

Вернутись назад