новина

Головна » новина   

  

 

Випуск 4 класу



  Радісно  і по-особливому пройшло свято прощання з початковою школою для учнів 4 класу. Вони пригадали шкільні стежини початкової ланки:  цікаві уроки, веселі перерви, захоплюючі свята, пізнавальні заходи  та екскурсії. Зі словами вдячності звернулись здобувачі освіти до своєї першої вчительки – Васильчук Олени Анатоліївни  та до батьків. Отримали настанови від них. 

    Маленьких випускників також привітала директор закладу освіти  Шеремета Ірина Костянтинівна та вручила їм свідоцтва про здобуття початкової освіти. Слова вітання і вдячності линули від представників батьківської громадськості- Ковальчук Анни Миколаївни та Войнаровського Анатолія Миколайовича, які від імені всіх батьків висловили подяку вчительці за роки проведені з їхніми дітьми, за віру в кожну дитину, за ту увагу і тепло, які линули протягом перших чотирьох років у закладі освіти.

Батьки вручили майбутньому класному керівнику Миронюк Юлії Юріївні запашний, духмяний коровай, що увібрав у себе тепло сонця, щедрість матінки - землі, наснагу і невтомність людської праці.

 



01.06.2023 | Aдмін

Вернутись назад