новина

Головна » новина   

  

 

Звіт керівника закладу за 2022/2023 н.р.



   На виконання Закону України «Про освіту», відповідно до Положення про заклад  загальної середньої освіти керівник навчального закладу  щороку звітує  про свою діяльність на загальних зборах педагогічного колективу, батьківського, учнівського самоврядування. 9 червня  відбувся звіт директора ЗЗСО Шеремети Ірини Костянтинівни за 2022-202н.р. На зустрічі були присутні: члени батьківського самоврядування, педагогічні працівники, громадськість.

  Директор закладу Шеремета Ірина Костянтинівна у своєму виступі акцентувала увагу на те, що у 2022-2023 навчальному році управління закладом було спрямоване на здійснення державної політики в галузі освіти, збереження кількісних і якісних параметрів мережі, створення належних умов для навчання і виховання здобувачів освіти, удосконалення змісту навчально-виховного процесу, упровадження нових освітніх технологій, розвиток здібностей.

        Було наголошено на тому, що в 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану  за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів введено в експлуатацію  укриття, яке забезпечене додатковим обладнанням, інструментами та інвентарем відповідно до норм, установлених для захисних споруд.

В обговоренні взяли участь батьки та педагоги. Із оцінкою діяльності директора ЗЗСО та навчального закладу виступили: заступник директора з навчально-виховної роботи Затока О.А., заступник директора з господарської частини Ковальчук Т.В., вчитель білогії та хімії Панасюк Н.М., голова профспілки Польова І.В., психолог  Данильчик Л.П., вчитель англійської мови Ковальська М.А., від батьківської громади- Ренгач О.В.

   Після закінчення обговорення відбулося голосування про оцінку діяльності директора ЗЗСО за 2022-2023  навчальний рік. За результатами таємного  голосування робота директора у 2022-2023 навчальному році визнана задовільною.

 

 

 

 

 

 

 

 



09.06.2023 | Aдмін

Вернутись назад