новина

Головна » новина   

  

 

1 вересня - День знань



Вже минуло літо променисте,
І дзвоник знов до школи кличе нас.
Тут все святково, гарно і врочисто
В щасливу путь і в добрий час!

Хай буде всім нам день оцей, як свято,
Хай буде щастя в серці у батьків.
Хай дзв
енить дзвінок радісний, завзятий,
Хай буде радість вищою від слів.

Нехай у школі лине срібний дзвін,
Про новий рік навчальний сповіщає.
Переплелись і сум, і радість в нім,
Він, наче птах, 
до неба все злітає!

    1 вересня у ЗЗСО І – ІІІ ст.№3 м.Гайсин уже традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника.

    У цей день  подвір'я закладу знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.

   День знань був яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

     Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі слова, і кожне дитяче серце, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка.

   Директор ЗЗСО  Олександр Буга  привітав усіх присутніх з успішним початком навчального року та побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, школярам - наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з них, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити, а також вручив першокласникам подарунки  від міського голови А.І. Гука.

   Вітаємо усіх здобувачів освіти із початком нового навчального року! Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.



01.09.2023 | Aдмін

Вернутись назад