новина

Головна » новина   

  

 

«Стоп! Булінг»



    У межах проведення Тижня з протидії булінгу «Стоп! Булінг» в  нашому  закладі  освіти було організовано та проведено ряд цікавих та корисних заходів, які спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві нетерпимості до цього явища.
Здобувачі освіти ознайомилися з поняттям «булінг», його видами та проявами, навчилися розрізняти «конфліктні ситуації» та ситуації «булінгу»; розвинули навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування; сформували негативне ставлення до булінгу (неприпустимість проявів булінгу в дитячому середовищі).
     Діти  1-2 класів переглянули мультфільми «Їжачок», «Гидке каченя», «Про чорного кота», знайшли в них ознак булінгу. Разом з психологом прочитали казку «Образи Дикобраза» і дізналися, чому ж дикобраз такий колючий, і хто з тваринок його ображав і булив. Рефлексією стали виставки малюнків по класах, створення плакатів «СТОП булінг!».
 
 
 
 
 
 


06.10.2023 | Aдмін

Вернутись назад