новина

Головна » новина   

  

 

День здоров'я



  У рамках тижня « За здоровий спосіб життя» класний колектив учнів 8 класу ( класний керівник Ковальська М. А.) провели день здоровʼя в закладі освіти, показали на практиці, як вони дотримуються здорового способу життя. Здоров’я — це стан фізичного, духовного та соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб і фізичних дефектів. Здоровий спосіб життя — це спосіб життя, заснований на принципах моральності, раціонально організований, активний, трудовий, що загартовує, захищає від несприятливого впливу оточуючого середовища, що дозволяє до глибокої старості зберігати моральне, психічне та фізичне здоров’я.
    Здоровий спосіб життя можна охарактеризувати, як активну діяльність людей, що направлена передусім на збереження та покращення здоров’я. При цьому необхідно врахувати, що здоровий спосіб життя людини та сім’ї не складається сам по собі в залежності від обставин, а формується протягом життя цілеспрямовано .
    Учні показали на власному прикладі, як дотримуватися правил гігієни, їсти фрукти, займатися спортом і не зловживати шкідливими звичками! День пройшов під гаслом « В здоровому тілі- здоровий дух!».


09.11.2023 | Aдмін

Вернутись назад