новина

Головна » новина   

  

 

Благодійний ярмарок



     Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас, і свою громадянську позицію не потрібно боятися демонструвати.

        Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей!

      Ми намагаємось виховувати справжніх українців, і кожен здобувач освіти розуміє, що зараз такий складний час, і невеличкі донати можуть допомагати нашим збройним силам.  Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

Сьогодні  в нашому закладі освіти відбувся благодійний ярмарок «СИЛА В ЄДНОСТІ» на підтримку Збройних Сил України.

        На благодійному ярмарку продавалися різноманітні смаколики. Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі: тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. На ярмарку можна було придбати страви української кухні.

Відвідавши ярмарок, кожен отримав незабутні емоції, а головне – підтримав наших захисників.

           Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!Разом ми – сила!Разом ми – непереможні!Слава Україні! Героям Слава! 

#Вірю_в_ЗСУ          #Дякую_ЗСУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



27.12.2023 | Aдмін

Вернутись назад