новина

Головна » новина   

  

 

Вітаємо переможців!



   Протягом січня-лютого проходив ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості  «Об’єднаймося ж, брати мої!»До розгляду в конкурсі приймалися  роботи, присвячені національно-визвольній боротьбі українського народу за свободу й незалежність, та з нагоди відзначення 210-ої річниці від дня народження великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У конкурсних роботах потрібно було  розкрити   боротьбу українського народу, спрямовану на ліквідацію іноземного панування та національного гноблення, завоювання національної незалежності, історію формування та діяльність регіональних осередків руху Опору, патріотизм та героїзм, самовідданість і відвагу українських патріотів, які стали на захист нашої держави проти російської агресії.

     Наш заклад освіти  у районному етапі представляли: учениця 10 класу Кучерук Анастасія (посіла ІІІ місце) та учень 11 класу Летичевський Артем (посів І місце).Учнів підготували  вчителі української мови та літератури Польова  Ірина  Василівна  та Ковальчук Анна  Миколаївна. Творча робота учня 11 класу Летичевського Артема в обласному етапі зайняла ІІІ місце.

    Педагогічний та учнівський колективи щиро вітають здобувачів освіти   з перемогою, бажають натхнення, творчої наснаги, досягати нових вершин!

 



02.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад