новина

Головна » новина   

  

 

День довкілля



   Кожна людина є самобутньою, неповторною. Однак, всіх об’єднує спільний дім – Земля. Людство є частиною природи, тому його доля визначається станом навколишнього середовища. Небачено активна й здебільшого непродумана діяльність людини призводить до того, що сьогодні наша планета перебуває в стані “екологічної кризи”.В Україні у третю суботу квітня відзначається День навколишнього середовища. Його започаткували у 1998 році згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98, після Стокгольмської конференції з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху.

Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) - Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом.
Учні 10 класу під керівництвом класного керівника Панасюк Н.М. прийняли участь в акції "Від екології довкілля до екології душі", приуроченій до Дня довкілля 20 квітня.  В рамках цієї акції діти провели просвітницьку роботу серед учасників освітнього процесу та населення про необхідність  поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.
 
 
 
 


18.04.2024 | Aдмін

Вернутись назад