новина

Головна » новина   

  

 

Випуск-2024



Рідна школо! По доброму і урочисто
Рідним вогником з вікон світи!
Ми виходимо звідси вершини долати
Та робити нові відкриття.
Рідна школо! Ми будем
о тебе пам’ятати
Кожен день, кожен раз — все життя!

   17  червня 2024 року  в ЗЗСО І – ІІІ ст. №3 м. Гайсин  відбулося випускне свято для здобувачів освіти 11-го класу.

    Свято розпочалося словами вдячності Захисникам і Захисницям, які оберігають наш спокій, захищають країну від ворога та виборюють цілісність та незалежність нашої держави. Всі присутні вшанували пам’ять загиблих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє нашої України, хвилиною мовчання.

      Спільно з класним керівником Мороз Ірою Володимирівною  випускники підготували чудове та незабутнє свято з відеосюжетами зі свого шкільного життя, співали, декламували вірші, у сценках-мініатюрах розповіли про всі свої шкільні пригоди та кумедні історії.

     Директор ЗЗСО Буга Олександр Васильович та заступник директора з навчально-виховної роботи Затока Ольга Анатоліївна  вручили всім випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Вітальні слова лунали з уст першої вчительки Івангородської Лілії Миколаївни та класного керівника Мороз Іри Володимирівни.

      Багато звучало теплих та приємних слів для вчителів і батьків. Згадали той момент, як батьки у далекому 2013 році привели їх у перший клас і дали настанови гарно навчатися. Швидко минув час, і вже на порозі прощання зі школою стоять сформовані особистості. В знак вдячності запросили найрідніших людей на танець.

   Випускний вечір завершився прощальним вальсом, попереду випускників чекає нове, самостійне життя.

    Хочеться побажати нашим випускникам здійснення їх мрій і сподівань, легкого та успішного вступу до обраних навчальних закладів, а головне - з гордістю нести ім'я випускника ЗЗСО І – ІІІ ст. №3 м. Гайсин!

 



17.06.2024 | Aдмін

Вернутись назад