новина

Головна » новина   

  

 

День знань



  День знань — завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 
  На святковій лінійці у ЗЗСО І-ІІІ ст.№3 м. Гайсин зустрілися радісні та схвильовані однокласники. Для одинадцятикласників — це свято стало останнім першим дзвоником у їхньому шкільному житті, а для першокласників - першим.

 На святі був присутній  почесний гість - Міський Голова Гук Анатолій Ілліч.  Він привітав учнів, їх батьків і вчителів із початком нового навчального року і побажав всім миру, здоров’я та оптимізму, успіхів у навчанні та роботі, кожній родині – добра, затишку і благополуччя. З вітальним словом до присутніх звернувся директор  ЗЗСО Буга О.В. Він привітав всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, школярам наполегливості та успіхів у навчанні.
Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали  життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до меморіальних дошок загиблим випускникам школи: Кравченку Сергію та Сиротюку Андрію.

 І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учня 11класу Грицини Олександра та учениці 1 класу Кобзар Ольги.



02.09.2024 | Aдмін

Вернутись назад