новина

Головна » новина   

  

 

Вітаємо зі святом!



У прекрасну пору року починається новий навчальний рік. А це означає, що попереду нелегка, клопітка праця для учнів та вчителів. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо бабиного літа, час коли червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим учителям.

   Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу у світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у нашій школі.

Цьогоріч почесним гостем нашого свята стала Голова РВА Головашич Людмила Володимирівна. Вона привітала вчителів із професійним святом та подякувала за працю, яку вони виконують щоденно, а також вручила грамоту Кубаніну Дмитрові Олександровичу  (учитель предмета «Захист України», учасник бойових дій) за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти Гайсинщини, особистий приклад патріотизму, мужності під час виконання військового обов’язку  та з нагоди Дня працівників освіти.

Учні 11 класу разом з класним керівником Панасюк Н.М. порадували  педагогів нестандартним та оригінальним привітанням, адже присутні опинились на справжній церемонії «Оскар», де кожен зміг отримати свою нагороду. Пісні, вірші та слова вдячності вчителям за нелегку працю лунали із вуст одинадцятикласників.  А на завершення  учні заспівали зворушливу пісню «Як тебе не любити, вчителю мій!»» та вручили солодкий подарунок – смачний торт.

     Педагоги нашої школи отримали  море позитивних емоцій та підняли собі настрій у такий святковий, прекрасний  день.

Присутні на святі подякували одинадцятикласникам  за такий креативний та цікавий  захід.



04.10.2024 | Aдмін

Вернутись назад