новина

Головна » новина   

  

 

Декада суспільно-гуманітарного циклу

Продовжується декада гуманітарного циклу. У стінах СЗШ І - ІІІст. №3 прозвучала радіопередача "Звучи, рідна мово", присвячена Дню української писемності.



Учні 8 - 10 класів написали ХІХ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, присвячений 95-річчю Українського радіо, під назвою "Від бересту - до цифри".  До речі, цей диктант повів стежками історії учнів у сиву давнину часів Нестора, поєднуючи минуле із сучасними новітніми носіями інформації: циліндрами Едісона, грамофонними платівками, цифровими технологіями.

Радіодиктант дав змогу не тільки перевірити орфографічну та пунктуаційну грамотність учнів, а й збагатити їх світогляд. Переможців з написання диктанту буде нагороджено грамотами на загальношкільній лінійці.

Сьогодні, 8 листопада, учні 8 класу переглянули художній фільм "Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці", прослухали пісні Марусі Чурай, з якими були ознайомлені на уроках української літератури.

Декада продовжується...Нові ребуси, шаради, цікавинки з мови, літератури, їсторії, зарубіжної літератури та іноземних мов чекають на допитливих і енергійних здобувачів освіти.



08.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад