новина

Головна » новина   

  

 

Декада предметів природничо-математичного циклу

Триває декада природничо-математичного циклу і сьогодні в оранжевому кольорі, який є символом веселощів, радості та гумору, проведено ряд цікавих заходів.



Так, в кабінеті інформатики вчитель Затока О.А. повторювала з дітьми правила безпечного використання ресурсів Інтернету, аналізували види шахрайства та способи їх уникнення,  долучились до перегляду відеоуроку «Цифрова година: Всеукраїнський відкритий круглий стіл до Дня безпечного інтернету 2020».

Учні 6 класу мали можливість визначити, хто найкраще знає інформатику під час   вікторини «Юний інформатик». Три команди «SweetGirl»,    «GameHunter»    та  «HardDisk»,  пройшовши п’ять конкурсів, продемонстрували знання з предмету та отримали гарні позитивні емоції від гри. Перемогу в конкурсі здобула комадна «GameHunter».

А найкращою розвагою для учнів 5 класу стала гра «Інформаційний твістер», під час якої учні не тільки  відповідали на питання конкретних тем з інформатики, а й демонстрували  фізичну підготовку – гнучкість та витривалість.

Всі учні, які приймали участь в заходах отримували квиток «Інформаційної лотереї», яка буде проводитись по закінченню декади природничо-математичного циклу. Бажаємо всім успіхів та гарного настрою!



19.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад