новина

Головна » новина   

  

 

Робота вчителя української мови та літератури Турчин А.М. в умовах карантину

Дистанційне навчання виявилось для вчителів та учнів несподіваним челенджем. Здавалось, що навчатись поза стінами школи дуже важко. Проте реалії сьогодення відкрили нам чимало можливостей. 



Учні 10 класу разом з класним керівником Турчин А. М. під час карантину продовжують спілкуватись у Viber-групі, адже цей месенджер є звичним для них і сприяє швидкій комунікації.

Viber користується небувалою популярністю і є практично у всіх, тому і для батьків створена інформаційна група, де вони можуть дізнатись важливу інформацію щодо організації навчання, запитати та отримати відповідь. 

 

У окрему групу «Дистанційне навчання» учні отримують завдання для опрацювання згідно шкільного розкладу. Десятикласники вже звикли отримувати завдання з української мови та літератури через блог вчителя. 

Учні отримують посилання на параграфи та вправи з підручників,  YouTube-відео, адже вони допомагають візуалізувати матеріали занять. Трансляція відеоуроків на телебаченні – гарна допомога, тому корисними є посилання на уроки з української мови від проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

Для перевірки вивченої теми вчитель використовує популярні освітні ресурси, такі як «Всеосвіта», «На Урок», «ClassTime», «Learningapps», адже вони дають можливість розробляти та використовувати готові  тести й онлайн-опитування.

Щоб учні мали змогу спілкуватись з учителем — проводяться онлайн зустрічі з допомогою ZOOM, на яких школярі можуть поставити питання, прослухати пояснення окремих тем, виконати разом вправи.



21.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад