новина

Головна » новина   

  

 

Система робота вчителя початкових класів Кондратюк Г.М. в умовах дистанційного навчання

В умовах карантину вчителем здійснювалася навчально - виховна та самоосвітня діяльність.  Було впорядковано папки виховних заходів, систематизовано атестаційні матеріали, проводилася робота із шкільною документацією (дистанційним класним журналом), перевірялися учнівські роботи, складено план індивідуальної роботи під час карантину.



Згідно плану індивідуальної роботи кожного дня проводилося:

1.Моніторинг стану захворюваності учнів класу.

2.Розробка і розміщення у соціальній мережі Viber завдань та відео – аудіо супроводу пояснення матеріалу  для учнів 4 класу.

3.Індивідуальні консультації для батьків та учнів 4 класу в онлайн – режимі.

4.Перевірка виконаних завдань.

 Навчання з учнями 4 класу здійснювалось у дистанційній формі. Було створено групу 4 класу у Viber. Щодня, за розкладом учні отримували завдання, рекомендації чи відео уроки. Якщо вивчалася нова тема, то вона супроводжувалася аудіо або відео поясненням вчителя. Виконані завдання учні фотографували та відправляли на перевірку. Діти які не мали доступу до Інтернету, тоді завдання та щоденні консультації надавалися їм в телефонному режимі, проводилася робота з батьками класу. Проводилися індивідуальні бесіди: «Як працювати в умовах карантину?», «Коронавірус, що про нього потрібно знати і як захиститися». Протягом даного періоду вчитель працював над самоосвітою та вивчав освітні платформи для роботи з дітьми в умовах карантину.

Вчителем систематично опрацьовувалися статті на сайтах «НУШ», «На Урок» та ін. Створено інтерактивні завдання для контролю знань і залучення учнів до активної роботи  вдома:  "Узагальнення знань із розділу "Прислівник"(Українська мова, 4 клас); «Робота з літературним твором (Літературне читання, 4 клас); «Україна на карті світу» (Природознавство, 4 клас). Учням надавалися індивідуальні консультації у телефонному режимі.

Учні класу приймали участь у виховних заходах школи: «Розмалюй писанку», проходили   квест «Цивільний захист».

 



29.04.2020 | Aдмін

Вернутись назад