новина

Головна » новина   

  

 

Робота вчителя фізичної культури Новаківського О.М. в умовах дистанційного навчання

Фізичне виховання є складовою всебічного розвитку людини. Воно спрямоване на забезпечення фізичного розвитку індивіда, зміцнення здоров'я, морфологічне і функціональне вдосконалення організму в цілому. Чим більше розвинені фізичні і духовні сили людини, тим вищий рівень її працездатності і результативності праці. Здорова людина більш активна, мобільна, життєрадісна і загалом життєздатніша.



У процесі занять фізичними вправами зміцнюється не лише тіло людини, але й розвиваються такі моральні якості, як працьовитість, дисциплінованість, наполегливість, вольові якості.

Тільки систематичне виконання фізичних вправ стає запорукою міцного здорв`я, покращує фізичні якості, зміцнює імунітет і формує життєрадісну працездатну особистість. Тому під час карантину ні в якому разі не слід припиняти займатися фізичними вправами. Для цього вчителем фізичної культури Новаківським Олегом Миколайовичем розроблено дистанційну роботу з виконання різних комплексів фізичних вправ за допомогою інтернет ресурсів. 

Відео звіт домашніх тренувань 

Діти сьогодні зростають у цифровому світі і для них цілком природним є цифрове середовище, яке вони використовують для отримання та обміну інформацією.

Отже, для них не є проблемою навчатися онлайн дистанційно, навпаки – це нова цікава пригода для дитини!

 



07.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад