новина

Головна » новина   

  

 

З прийдешнім святом, дорогі ветерани!

9 Травня - незабутня, пам'ятна дата - День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Так мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні зараз вклонитися у ноги і подякувати за велику Перемогу. 



В нашій школі серед таких почесних вчителів-ветеранів, яких завжди пам’ятають і вітають в ці  дні, а саме напередодні свята Перемоги, вчителька початкових класів Танасійчук Клавдія Дмитрівна. Клавдія Дмитрівна народилась в 1928 році, пропрацювала в СЗШ І-ІІІ ст.№3 м.Гайсин все своє свідоме життя. Вивчила і виховала не одне покоління дітей. Учні згадують свою вчительку як доброго та мудрого наставника, який завжди намагався вкласти в них головне: людяність, чесність і порядність. Тож і сьогодні голова профспілки школи Музика Т.С. навідалась в гості до шановної ветеранші та вручила пакет з подарунками її правнуку, який відверто дуже зрадів гостям.Побажаємо ж шановній вчительці здоров'я і довголіття та пообіцяємо, що докладемо  зусиль, щоб зберегти пам'ять про тих, хто здобув нам цю Перемогу.

Пам’ятаємо і вітаємо також всіх, хто був свідками тих подій, і не тільки.. Тих, у кого близькі чи рідні люди загинули за Перемогу, віддавши найцінніше, своє життя.

Найголовніше, що хочеться побажати зараз в цей день, це те, за що боролися наші українці в тій страшній війні - Миру в кожен дім! Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце.

Дякуємо безмежно всім захисникам нашої Батьківщини!




08.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад