новина

Головна » новина   

  

 

Патріотична виставка-панорама «Хай квітне щаслива моя Україна»



Не існує ні одної європейської нації без спільної ідеї національної незалежності і без спільної боротьби за цю незалежність. І тільки коли існує об’єднуюча спільна ідея української національної незалежності, можемо говорити про існування української нації
В’ячеслав  Липинський.
     Незалежність України – це спільна перемога багатьох поколінь українців, кращих представників української нації, які боролися й гинули за національну ідентичність, державну самостійність. Роки незалежності стали часом кардинальних змін у громадсько-політичному і соціально-економічному житті, початком розбудови громадського суспільства, утвердження і широкого міжнародного визнання України.
   З нагоди визначного державного свята в шкільній бібліотеці  підготовлено пізнавальну  патріотичну виставку-панораму « Хай квітне щаслива моя Україна».
Бібліотекар ознайомила учнів з тим, що незалежність держави -це свято пам’яті про предків, що творили націю і боролися за державність, це велика подія, яка дала народові можливість самому вирішувати свою долю, а розвиток і процвітання України залежить від єдності, взаємоповаги та високої громадянської позиції.


18.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад