новина

Головна » новина   

  

 

СНІД: подумай про майбутнє - обери життя



Всесвітній день боротьби зі СНІДом уперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості та розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІДу.
З того часу вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.
З метою привернення уваги молоді до проблеми поширення СНІДу в Україні, формування в дітей життєвих навичок, потрібних їм для захисту себе від інфікування ВІЛ для учнів 11 класу (класний керівник Турчин А.М.) проведено виховну годину «СНІД: подумай про майбутнє - обери життя». Одинадцятикласники мали можливість переглянути відеоматеріали про «чуму ХХІ століття», перевірили та доповнили свої знання щодо шляхів передачі ВІЛ/СНІДу, про способи запобігання ВІЛ-інфікування. Учнів вразили історії відомих людей, життя яких забрала страшна епідемія нашого тисячоліття. 
Проведена виховна година – символ співчуття, підтримки та надії на майбутнє без СНІДу.


01.12.2020 | Aдмін

Вернутись назад