новина

Головна » новина   

  

 

Засідання педагогічної ради



04 січня відбулося засідання педагогічної ради «Нова українська школа як педагогіка партнерства. Реалізація принципів гуманізму та творчого підходу до розвитку особистості, перехід на якісно новий рівень, побудови взаємовідносин між учасниками освітнього процесу: вчителями, здобувачами освіти, батьками»

Розпочала засідання заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д. яка ознайомила присутніх з планом проведення педагогічної ради. Було розглянуто питання:

1. НУШ – простір для успішної самореалізації учня – як особистості громадянина, фахівця в майбутньому через впровадження інтегрованого діяльнісного та компетентнісного підходу.

2. Особливості навчання та засвоєння іншомовного матеріалу на уроках англійської мови за стандартами НУШ.

3. Педагогіка партнерства як досягнення взаєморозуміння, єдності інтересів і прагнень, крізь призму особистісного розвитку дитини за умов впровадження НУШ.

Теоретичний блок висвітлили: Копняк С.В, яка ознайомила присутніх з Меморандумом співпраці батьків, учнів та педагогів та Васильчук О.А., яка розповіла про НУШ як педагогіку партнерства. В практичній частині вчителі початкових класів: Васильчук О.А., Кондратюк Г.М., вчитель музичного мистецтва Копняк С.В., вчитель образотворчого мистецтва Данильчик Л.П та вчитель іноземної мови Ковальська М.А. запросили всіх присутніх на один із тематичних днів «Які тварини мешкають у нашій державі?» (до інтегрованої теми місяця «Територія»). Вони продемонстрували ранкову зустріч, та поділилися вправами з досвіду роботи. Практичним психологом Данильчик Л.П. була проведена вправа, в ході якої педагогічний колектив визначив проблеми сучасних дітей, та виробили рекомендації вчителям та батькам. Кондратюк Г.М. висвітлила роботу з батьками. На завершення педагогічної ради була проведена вправа "7 хустин", мета якої показати важливість взаємодії батьків, вчителів та учнів.



06.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад