новина

Головна » новина   

  

 

Свято Останнього дзвоника



Щасливо всміхається червень,

Скінчилась навчальна пора,

Зібралась на дзвоник останній

Весела шкільна дітвора!

Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам’ятатимемо завжди. Ось і сьогодні останній дзвоник пролунав для випускників та здобувачів освіти ЗЗСО І – ІІІ ст.№3 м. Гайсин. 

З самого ранку вся шкільна родина з чудовим настроєм зібралась на  подвір’ї закладу. Свято розпочалося із звучанням  Гімну України. З вітальним словом виступила директор ЗЗСО Шеремета І.К., яка привітала присутніх з закінченням навчального року, підвела підсумки навчального року, побажала випускникам щасливої життєвої дороги і нових звершень. Керівник закладу наголосила, що ЗЗСО має певні здобутки за цей навчальний рік і вручила Похвальні листи учням  за відмінні успіхи у навчанні та подяки вчителям за пророблену роботу. Запальним флешмобом продовжили свято здобувачі освіти 4 класу.   

 Заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д. зачитала наказ про закінчення учнями 9 класу та вручення їм свідоцтв про базову загальну середню освіту, а директор вручила їм документи про освіту.

Також з вітальними словами до здобувачів освіти  та  вдячності до педагогів школи за навчання та виховання дітей, за мудрі поради та настанови звернулась мама випускниці 11 класу Галузінська Н.В.  Щирі слова подяки линули від випускника 11 класу Гуцаленка Г.: учителям – за здобуті знання і мудрість, батькам – за безтурботне і щасливе дитинство.  

Традиційний шкільний вальс закружляв юнаків та дівчат 9 та 11 класів, а різнокольорові кульки, які злетіли до небес, стали символом  прощання з дитинством.

Дорогі випускники! Візьміть із собою і пронесіть крізь усе життя тепло батьківського дому, ніжну мамину колискову пісню і любов, мудрість і знання вчителів. Вони обов’язково оберігатимуть вас і допомагатимуть вам! Шановні здобувачі освіти!  Бажаємо Вам за період літніх канікул гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.



11.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад