новина

Головна » новина   

  

 

Звіт керівника закладу за 2020/2021 н.р.



На виконання Закону України «Про освіту», відповідно до Положення про заклад  загальної середньої освіти керівник навчального закладу  щороку звітує  про свою діяльність на загальних зборах педагогічного колективу, батьківського, учнівського самоврядування. Сьогодні відбувся звіт директора ЗЗСО Шеремети І.К. за 2020-2021н.р. (презентація) На зустрічі були присутні: члени батьківського самоврядування, педагоги, технічний персонал, здобувачі освіти.

    У своєму виступі директор ЗЗСО Шеремета І.К. всебічно розкрила питання щодо організації роботи навчального закладу як освітньої спільноти, яка не тільки навчає і виховує дітей, а й сприяє розвитку партнерських стосунків з учнями, батьками учнів і громадськістю. Директор в своєму виступі зупинилася на тих складнощах, які характеризували організацією навчально-виховного процесу в цьому навчальному році, та зазначила, що, ЗЗСО свої завдання  в 2020-2021 навчальному році виконав. Директор розповіла про стратегію роботи ЗЗСО по створенню позитивного іміджу, дала оцінку діяльності закладу у навчальній  роботі, ознайомила громаду із результатами моніторингу якості освіти.

            В обговоренні взяли участь батьки та педагоги. Із оцінкою діяльності директора ЗЗСО та навчального закладу виступили: заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д., заступник директора з господарської частини Ковальчук Т.В., вчителі української мови та літератури: Ковальчук А.М. та Польова І.В., вчитель хімії та біології Панасюк Н.М., від батьківської громади: Клименко Ю.О., Галузінська Н.В., Калінчук В.М.

   Після закінчення обговорення відбулося голосування про оцінку діяльності директора ЗЗСО за 2020-2021 навчальний рік. За результатами таємного голосування робота директора у 2020-2021 навчальному році визнана задовільною.



17.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад