новина

Головна » новина   

  

 

Випуск 2021



Надворі літо…

Наше щедре літо…

Цей особливий неповторний час,

Коли дитинство з юністю у парі

Танцює з вами перший ніжний вальс.

30 червня 2021 року ЗЗСО І – ІІІ ст. №3 м. Гайсин  прощався зі своїми учнями - у закладі відбулося випускне свято для здобувачів освіти 11-го класу.

Педагоги, батьки, родичі, друзі прийшли підтримати та розділити радісну подію із випускниками.  Спільно з класним керівником Турчин А.М. та педагогом організатором Копняк С.В. вони підготували чудове свято з гумористичними сценками зі свого шкільного життя та багато теплих та приємних слів для вчителів і батьків. Все було на нашому святі: директор ЗЗСО Шеремета І.К. та заступник директора з навчально-виховної роботи Порохнява В.Д. вручили всім випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та привітали із закінченням ЗЗСО, цьогоріч золотою медаллю було нагороджено Гуцаленка Георгія. Вітальні слова лунали з уст першої вчительки Хріновської Н.І. та класного керівника Турчин А.М.

    Хочеться побажати нашим випускникам здійснення їх мрій і сподівань, легкого та успішного вступу до обраних навчальних закладів, а головне - з гордістю нести ім'я випускника ЗЗСО І – ІІІ ст. №3 м. Гайсин!



30.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад