новина

Головна » новина   

  

 

Виховний захід «Україна-нація незламних»



    24 лютого 2024  року минає 2 річниця  від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України. У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії. Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам.

23 лютого напередодні цього дня здобувачі освіти 6 класу на чолі із класним керівником Копняк Світланою  провели патріотичний виховний захід «Україна-нація незламних».

 Метою заходу було: формувати почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, і як наслідок – готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, допомога армії; глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті; поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Батьківщини і вдячності їм.

  Зворушливий виступ шестикласників залишив глядачам багато емоцій, викликав сльози, згадавши все те, що відбувалося в нас на Україні протягом 2 років.



24.02.2024 | Aдмін

Вернутись назад